BS Verkstäder växer vidare med Britt-Inger vid rodret

BS Verkstäder har utvecklats på ett fantastiskt sätt under de senaste femton åren. Omsättningen har ökat mer än tio gånger och personalen har blivit sex gånger fler.

– För att kunna fortsätta att leverera kundnytta och inte tappa tempo i tillväxten behöver vi stärka den operativa ledningen av företaget, säger nuvarande VD Fritiof Schiller. Därför är jag väldigt glad att kunna hälsa Bitte välkommen som ny VD.

Jag kommer att fungera som bollplank till den nya ledningen och fortsätter att engagera mig i BS Verkstäders försäljning. Jag ser också fram emot att kunna ägna mer tid åt moderbolagets fastighetsaffärer och framtida strategier.

Den 1 januari 2017 tillträder Britt-Inger ”Bitte” Garsäter som BS Verkstäders nya VD. Bitte har lång erfarenhet av arbete i ledande positioner, bland annat som produktionschef på Swemaint.

– Det är väldigt roligt att återvända till järnvägsbranschen, säger Bitte Garsäter. BS Verkstäder är expansivt och präglas av en väldigt positiv anda. Vi har spännande planer för framtiden och jag ser verkligen fram emot att få bidra till företagets fortsatta tillväxt.

När Bitte tillträder stärks ledningen ytterligare genom att produktionschefen Magnus Wall axlar rollen som vice VD.