En komplett hydraulikpartner med resurser

Avgörande kompetensBS Verkstäders kompetens inom hydraulik är central för vår förmåga att hantera uppdrag från järnvägsföretag. I underhåll, renovering och ombyggnad av järnvägsfordon ingår vanligtvis uppfräschning eller ombyggnad av fordonets hydrauliksystem. Vi hjälper till med service, felsökning, underhåll och reparationer. Våra servicebilar rycker ut till kunder på fältet i Sverige, Norge och Danmark.

Industrins partnerDet hydraulikkunnande vi förvärvat via mångårig erfarenhet av järnvägstillämpningar kommer väl tillpass även för andra branscher. Bland våra kunder finns därför en rad hydraulikanvändare i form av industriföretag och ägare till entreprenadmaskiner.

Kompletta lösningarVåra konstruktörer har kapacitet att utforma färdiga systemlösningar för hydrauliska tillämpningar som kan vara en del av till exempel en maskinkonstruktion, ventilpanel eller borrigg.

Ta kontakt med ossVälkommen med dina frågor och behov till oss på hydraulikavdelningen. Vi kan hjälpa dig med det mesta! Ring 0515-650 500.

arrow
quote

"För tillverkningen av de gjutbord vi säljer till kunder inom betongindustrin köper vi in kompletta hydraulaggregat från BS Verkstäder. De har väldigt bra kompetens inom el och hydraulik och levererar alltid fina helhetslösningar till oss."

Pelle Enström, Dalums Mekaniska Verkstad

quote

"BS Verkstäder är en viktig partner till oss när det gäller försäljning och systemintegration i Falköpingsregionen. Med sin gedigna kompetens inom hydraulik och elektrifiering av hydraulik ser de till att våra produkter integreras i just den lösning varje enskild kund behöver."

Jon Karrhammar, Bosch Rexroth