En komplett hydraulikpartner med resurser

Avgörande kompetensBS Verkstäders kompetens inom hydraulik är central för vår förmåga att hantera uppdrag från järnvägsföretag. I underhåll, renovering och ombyggnad av järnvägsfordon ingår vanligtvis uppfräschning eller ombyggnad av fordonets hydrauliksystem. Vi hjälper till med service, felsökning, underhåll och reparationer. Våra servicebilar rycker ut till kunder på fältet i Sverige, Norge och Danmark.

Industrins partnerDet hydraulikkunnande vi förvärvat via mångårig erfarenhet av järnvägstillämpningar kommer väl tillpass även för andra branscher. Bland våra kunder finns därför en rad hydraulikanvändare i form av industriföretag och ägare till entreprenadmaskiner.

Kompletta lösningarVåra konstruktörer har kapacitet att utforma färdiga systemlösningar för hydrauliska tillämpningar som kan vara en del av till exempel en maskinkonstruktion, ventilpanel eller borrigg.

Ta kontakt med ossVälkommen med dina frågor och behov till oss på hydraulikavdelningen. Vi kan hjälpa dig med det mesta! Ring 0515-650 500.

BS Verkstäder har ett tätt samarbete med Hydroscand som huserar i BS lokaler.